official cashback logo web 200x136 - Fitclub24 Capelle kortingspas

Fitclub24 Capelle is officieel partner van Cashback World

fbc preview dark DEF vrij.fw 200x123 - Fitclub24 Capelle kortingspas

De gratis kortingspas van Fitclub24 Capelle is onderdeel van de grootste Shopping Community in de wereld: Cashback World. Hierdoor ontvang je met onze kortingspas niet alleen geld terug bij Fitclub24 Capelle, maar ook bij alle andere aangesloten partners van Cashback World!


De Cashback Card, welke aangeboden wordt door Fitclub24 Capelle, biedt jou veel voordelen. Wat dacht je van bol.com, HEMA, Wehkamp, Booking.com, Zooplus, Drogisterij.net, Zalando of Coolblue? Of het nu gaat om het boeken van een vakantie, shoppen van nieuwe fashion, aanschaffen van verzorgingsproducten en kopen van elektronica, alles is met Cashback te verkrijgen.

De voordelen van de Cashback card

 • Je ontvangt bij Fitclub24 Capelle op geselecteerde artikelen 2% in Cashback (geld terug) en 2,5 Shopping Points per € 100,00 besteed (naar rato). Shopping Points zijn weer in te wisselen bij speciale shopping deals en iedere Shopping Point levert jou € 5,00 tot € 10,00 extra voordeel op!

 • Gratis registratie/lidmaatschap bij Cashback World op aanbeveling van Fitclub24 Capelle. Het verplicht je verder tot niks en biedt tal van mogelijkheden.

 • De gratis Cashback World Card is bij diverse winkels in 47 landen te gebruiken én ook bij jouw favoriete online shop. In Nederland kan dit bij meer dan 1.200 webshops.

 • Via de Cashback World website heb je toegang tot het online shoppen, uitgebreide informatie over acties, je eigen aankoop overzichten en ook is er een handige gratis app voor op jouw smartphone en/of tablet.

Shoppen met de eVoucher
Betaal en profiteer in enkele seconden!

Met de eVouchers wordt het voordelig shoppen nog eenvoudiger, sneller en mobieler voor je.

Ontvang jouw eVouchers op ieder moment in de Cashback App en wissel ze meteen in tijdens het shoppen – snel en probleemloos!

Jouw Cashback en Shopping Points worden rechtstreeks aan jou toegewezen bij de bestelling van de eVoucher.

Op dit moment zijn in Nederland eVouchers van de volgende partners beschikbaar:

Bij Fitclub24 Capelle krijg je 2% korting en 2,5 Shopping Points (per €100 besteed) op de navolgende artikelen:

 • Aanschaf van een strippenkaart
 • Sportvoeding
 • Ontbijt-, afslank- en sportpakketten
 • Personal training
 • Skinproducten

Klik op de afbeelding rechts voor een impressie van de eVoucher van Cashback World.

cbw evoucher 180x120 2 1 150x120 - Fitclub24 Capelle kortingspas

Steun gelijk het goede doel!

Door het gebruik van de Fitclub24 Capelle kortingspas steun je ook gelijk twee goede doelen, namelijk de Child & Family Foundation (CFF) en de Greenfinity Foundation (GFF). Het CFF zet zich in voor de ontwikkeling van kansarme kinderen en gezinnen over de gehele wereld, en het GFF streeft naar een beter milieu en duurzaam klimaat.

Klik op de logo’s hiernaast voor meer informatie over de projecten van deze 2 mooie stichtingen.

greenfinity.fw - Fitclub24 Capelle kortingspas
cff logo v3 - Fitclub24 Capelle kortingspas