Wie zijn wij?

In 2014 zijn wij gestart met Fitclub24 Capelle, omdat wij naast het begeleiden van mensen met hun voeding, ook voor beweging wilden zorgen. Bewegen is gezond en moet voor iedereen kunnen in een leuke omgeving. Laagdrempelig in groepsverband kunnen sporten; dat was ons idee.

Allebei hebben wij een rijke sportachtergrond en een echt sporthart. Rob is bootcamptrainer en zorgt samen met een heel leuk team voor de sportlessen. Claudia kan helaas niet meer sporten door immuunziektes, maar zij begeleidt met veel passie mensen met hun voeding.

Een top combinatie dus!

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Wie zijn wij?

Onze missie

Onze missie is om te helpen de wereld gezonder en gelukkiger te maken door mensen te ondersteunen bij een healthy active lifestyle.

Als je jezelf beter en fitter voelt geef je jezelf een stukje geluk.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Wie zijn wij?

Onze visie

Ons idee is dat lichaam en geest een onlosmakelijk geheel vormen. Hierbij zijn vele facetten van ons leven van invloed. Graag bieden wij handvatten om op elk gebied jezelf te ontwikkelen.

Op dit moment zijn we voornamelijk gericht op sport/bewegen en voeding. Later dit jaar gaan we ook lessen verzorgen voor de geest.

Yoga en mindfulness komen op het programma.

Ook kijken we naar de behoefte van chronisch zieken om een inloopmoment te creëren zodat op dat gebied steun en gezelligheid plaats kan vinden.

ONTMOET ONZE TRAINERS

Lavignia 500.fw  - Wie zijn wij?

Adrie 500.fw  - Wie zijn wij?

Linda 500.fw  - Wie zijn wij?

Claudia 500.fw  - Wie zijn wij?

Nicole 500.fw  - Wie zijn wij?

Paul 500.fw  - Wie zijn wij?

Niels 500.fw  - Wie zijn wij?

Wilco 500.fw  - Wie zijn wij?

Esther 500.fw  - Wie zijn wij?

Rob 500.fw  - Wie zijn wij?